Esnaf Ve Sanatkarlar

ESNAF ve SANATKÂRLAR 

Turistik 


•    En Az Kalış Süresi Hariç 6 Aylık Geçerli Pasaport  (Varsa 10 yılı doldurmamış Eski Pasaport Ön Yüzü Ve Vizelerin Fotokopisi)
•    Arka Fonu Beyaz Son 6 Aydan Eski Olamayan 3*5 4*5 mm  Ebatlarında Vize için çekilmiş Biometrik Fotoğraf 2 Adet
•    Varsa  Davetiye ( Kişilerin İsim  Soy isimleri, Kalacakları Gün Tarihleri, Adres  Ve Telefon Numarasının Eksiksiz Bilgisi, Varsa Düğün Davetiyesi ).
•    Kimlik fotokopisi (Adres, Telefon Numarası, E-posta Adresi Yazılması Rica Olunur.)
•    Bağ Kur Dökümü
•    Faaliyet Belgesi ( bağlı bulunduğu meslek odasından alınmış olmalıdır. Son 3 ay içinde alınmış olması yeterlidir.)
•    Şirket Antetli Kâğıdına (YOKSA İMZA KASE YAPILMASI YETERLIDIR) Kurum Yetkilisi Tarafından Islak Kaşe Ve İmzalı Büyükelçiliğe/Başkonsolosluğa ne Hitaben Vize Talep Dilekçesi.------> Örneğini acentemizden talep ediniz
•    Vergi Levhası Fotokopisi (Son Dönem)
•    Ticaret Sicil Gazetesi Fotokopisi 
•    Son 6 Aylık Banka Hesap Dökümü (bankadan kaşeli-imzalı- son kullanılabilir bakiyesi ‘nin 3 BİN TL olmalıdır.- vadesiz hesaplar tercih edilmeli)
•    Tam Vukuatlı Nüfus Kaydı Örneği  ( Anne Baba Kardeş Evli İse Eş Çocukları Gösteren Konsolosluğuna İbraz Edilmek Üzere Yerleşim Yeri Görünecek Şekilde Alınması Gerekmektedir.- e devletten de alınabilir)
•    Uçak ve Otel Rezervasyonları – satın alınmış bir programınız yok ise acentemiz tarafından hazırlanacaktır.
•    Yurt Dışı Seyahat Sağlık Sigortası – Acentemizden temin edilecektir.
•    Varsa Tapu ve Araç Ruhsat Fotokopileri