SAMSUN 19 MAYIS KUTLAMALARI Tur Programı

SAMSUNA ÇIKIYORUZ 

 

Kalkış Yerleri: ANA CADDE ÜZERLERİNDEN
Gezilecek Yerler:
PROGRAM
1 Gün: ANTALYA-SİNOP

Turumuza katılmak isteyen misafirlerimiz için BELEK-ANTALYA-BELDİBİ-GÖYNÜK-KEMER- ALANYA-MANAVGAT-SİDE Bölgelerinden Belirtilen saatte belirtmiş olduğunuz alınış noktası sonrası  Sinop'a Hareket ediyoruz.

 

 

 



2 Gün: SİNOP-SAMSUN

Sabah saatlerinde Erfelek'te alınacak kahvaltı sonrası, Erfelek Tatlıca Takım Şelaleleri'ne gidiyoruz..Vadi şeklinde birbirine dökülen şelalelerden oluşan Erfelek Tatlıca Takım Şelalerinde fotoğraf çekimlerimizi yapıyor ve Hamsilos Fiyordu, Ak Liman ve İnceburun Feneri'ni geziyoruz. Öğle yemeği molamızdan sonra ; Sinop Kalesi, Şehitler Çeşmesi, bir çok ünlü kişinin hapis yattığı ve şimdi müzeye dönüştürülen Eski Sinop Cezaevi, Pervane Medresesi, Alaeddin Cami, Etnografya ve Arkeoloji müzelerini rehberimizin anlatımlarıyla gezdikten sonra konaklamak üzere otelimize yerleşiyoruz



3 Gün: SAMSUN 19 Mayıs Kutlamaları ANTALYA

 Atatürk’ün Samsun’a çıkışını tüm çoşkuyla kutluyoruz..Türk tarihinin dönüm noktası olarak kabul edilen Kurtuluş Meşalesinin yakıldığı 19 Mayıs 1919 tarihinde, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, Bandırma Vapuru ile Samsun'a çıkarak İtilaf Devletleri'ne karşı Kurtuluş Savaşı'nı başlatmıştı.

Bu anlamlı günde;otelde alacağımız sabah kahvaltısından sonra Samsun’da törenleri izliyoruz.  Onur Anıtı ve Atatürk Parkı ,Bandırma Vapuru ve Milli Mücadele Açık hava müzesi,Kurtuluş Yolu ve Tütün iskelesi,İlkadım Anıtı,Saat Kulesi ve Hamam Kalıntıları, Mecidiye ve Yabancılar Çarşılarını rehberimiz eşliğinde geziyoruz ve  Araçlarımıza yerleşiyoruz Yolda verilecek molanın ardından almış olduğumuz noktalara sizleri bırakıp bir başka TALYA TUR organizasyonun da görüşmek üzere ayrılıyoruz.

 



DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • Klimalı ve lüks araçlarla ulaşım
  • Otelde1 kahvaltı ve 1 akşam yemeği
  • Kokartlı profesyonel turist rehberliği hizmeti
  • Programda belirtilen yerlerde otopark ücretleri
  • Tüm vergiler
  • Zorunlu seyahat sigortası


 



Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Örenyeri vb. giriş ücretleri(Müzekart temin etmenizi tavsiye ederiz)
  • İlk gün için kahvaltı
  • Öğle yemekleri ve yemeklerde alınan içecekler ( su mesrubat vb.)
  • Son gün akşam yemeği


Kalkış Yerleri
    Notlar

    İptal Şartları
    https://www.talyatur.com/100-yilda-samsun
    TURTALYA SEYAHAT İŞLETMELERİ TURİZM TİC. LTD. ŞTİ.
    Kışla mahallesi Güllük caddesi A.Tugayoğlu apt. No: 22/N Muratpaşa/ANTALYA
    0533 916 14 19


    Bu çıktı 26.04.2024 23:20 tarihinde verilmiştir. TURTALYA SEYAHAT İŞLETMELERİ TURİZM TİC. LTD. ŞTİ. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.