ÖLÜDENİZ KELEBEKLER VADİSİ TEKNE TURU Tur Programı

TUR PROGRAMI

 

Turumuza ortalama 3 saatlik 200 KM bir yolculuk ile Fethiye limanına varılmaktadır. Turumuza ilk olarak bir günaydın ile sabah 06:00 da sizleri bulunmuş olduğunuz ana caddelerde ki güzergahınızdan alarak başlıyoruz. 1.30 Saat sonra Kahvaltı molamızı Yolumuz Üzerinde Bekçiler köyünde ŞAFAK RESTAURANT da AÇIK BÜFE Kahvaltı ile turumuza start vermiş oluyoruz.

Kahvaltı dan sonrası yaklasık 1 saat 30 dakika yoculuğumuzun ardından Fethiye Ölüdeniz plajındaki Yatımıza intikal ediyoruz. Saat 11.00 da hareket eden yatımız ilk olarak   Kelebekler vadisi, Akvaryum koyu, Noel baba adası, Soguk Su kaynağı koyu ve Deve plajın da koylarda vereceği yüzme molaları ve güneşlenme ile mavinin her tonunu görebileceğiniz berrak suların tadını çıkarıyoruz saat 17.30 da Ölüdeniz plajına geri dönen yatımızdan inerek 1 saat Ölüdeniz de serbest zaman veriyoruz. İsteyen Ölüdeniz in simgesi olan plaja gidip gezebilir (Ölüdeniz simgesi olan plaj kısmı ücretlidir. 12 lira giriş ücreti) 18.30 da Aracımıza binerek Antalya ya hareket ediyoruz.
 ortalama bir bucuk saatlik bir yolculuktan sonra yine sabah Kahvaltımızı aldığımız ŞAFAK RESTORAN da  Akşam yemeğimizi akşamın serinliğinde yerken günün yorgunluğunu akşam çayını yudumlayarak atmış oluyoruz.

Akşam Yemeğinden sonra Araçlarımıza yerleşmenin ardından Antalya’ya hareket ederek sabah almış olduğumuz noktalara sizleri bırakarak bir sonraki turda da sizleri aramızda görmek üzere ayrılıyor hepinize katılımınızdan dolayı TALYA TUR Ailesi olarak TEŞEKKÜR ediyoruz.

 

Kalkış Yerleri: ANTALYA ANA CADDE ÜZERLERİNDEN
Gezilecek Yerler:
PROGRAM
DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • Program dahilindeki tüm ulaşımlar
  • Yat gezisi
  • Yat’ta öğle yemeği (Tavuk veya Balık)
  • Rehberlik hizmetleri
  • Sabah Kahvaltısı
  • Öğle Yemeği


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Müze ve Ören yerleri giriş ücretleri
  • Yemekte ve teknede yapılacak ekstralar ve içecekler


Kalkış Yerleri
    Notlar

    İptal Şartları
    https://www.talyatur.com/oludeniz-kelebekler-vadisi
    TURTALYA SEYAHAT İŞLETMELERİ TURİZM TİC. LTD. ŞTİ.
    Kışla mahallesi Güllük caddesi A.Tugayoğlu apt. No: 22/N Muratpaşa/ANTALYA
    0533 916 14 19


    Bu çıktı 19.04.2024 19:21 tarihinde verilmiştir. TURTALYA SEYAHAT İŞLETMELERİ TURİZM TİC. LTD. ŞTİ. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.