ANADOLU ATEŞİ DANSIN SULTANLARI Tur Programı

 ANADOLU ATEŞİ DANS GÖSTERİSİ

DANSIN SULTANLARI 

GÖSTERİ BAŞLAMA SAATİ 21:15 

Belek'te bulunan tarihin derin izlerini taşıyan görkemli Aspendos Tiyatrosunda Doğu ile Batı kültürlerini buluşturan ve evrensel barış mesajları veren efsanevi Anadolu Ateşi dans gösterisini kaçırmayın. Türk kültürünün kalbine uzanan bir performans sergileyen 120 dansçının sunduğu ve dünyanın en hızlı danslarından biri olma özelliğini taşıyan bu görsel şöleni mutlaka izlemelisiniz.

Anadolu Ateşi 120 dansçı, çok sayıda koreograf ve deneyimli teknik ekipten oluşan bir Türk dans topluluğudur. Topluluk ABD'den Çin'e ve Japonya'ya kadar 85'in üzerinde farklı ülkede performans sergilemiştir. 20 milyondan fazla insanın canlı izlediği bu 3 saatlik göz kamaştırıcı gösteriye sizin de mutlaka tanık olmanızı öneririz.

Topluluk, dakikada 241 adım atılarak gerçekleştirilen en hızlı dans performanslarından biri olması ve Karadeniz Bölgesinin Ereğli ilçesinde gerçekleştirilen bir gösteride tahminen 400.000 kişinin katılımıyla en geniş izleyici kitlesini yakalamış olması nedeniyle iki ayrı Guinness rekoru kırmıştır.

Anadolu Ateşi performansı Türk kültürü ve Türkiye'nin farklı yörelerine ait folklor dansını modern dans ve bale ile buluşturarak olağanüstü bir kültür kucaklaşması yaratmaktadır. Folklor dansları, bale ve modern dans eğitimin ana temasını oluştururken, esneme ve yoga çalışmaları da bu muazzam topluluğun çalışmalarını tamamlayıcı niteliktedir. Grubun ilk ortaya çıkışı bir buçuk yıl süren zorlu bir çalışma temposunun ardından geçekleşmiştir. Anadolu medeniyetinin 4000 yıllık dans kültürü grubun danslarının temelini oluşturur. Bu renkli, ritmik, zarif ve stil sahibi gösteriye mutlaka şahit olmalısınız.

Kalkış Yerleri: OTEL VE ANA CADDE ÜZERLERİNDEN
Gezilecek Yerler: ASPENDOS TİYATROSU
PROGRAM
ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
TarihKişi BaşıÇocukTaksitler
26.05.2024
31.10.2024
70,003 - 12 Yaş 60,00Taksitler »
Turun düzenlendiği günler: Salı, Cuma
DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • Anadolu Ateşi gösteri bileti
  • Ulaşım
  • Rehberlik Hizmeti


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Tüm Özel Harcamalar
  • Ekstra Belirtilen Tüm Organizasyonlar
  • Müze Ören Yeri Girişleri


Kalkış Yerleri
    Notlar

    İptal Şartları
    https://www.talyatur.com/anadolu-atesi-dansin-sultanlari
    TURTALYA SEYAHAT İŞLETMELERİ TURİZM TİC. LTD. ŞTİ.
    Kışla mahallesi Güllük caddesi A.Tugayoğlu apt. No: 22/N Muratpaşa/ANTALYA
    0533 916 14 19


    Bu çıktı 23.04.2024 13:06 tarihinde verilmiştir. TURTALYA SEYAHAT İŞLETMELERİ TURİZM TİC. LTD. ŞTİ. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.