ESKİŞEHİR TURU Tur Programı

TUR PROGRAMI

 

Kalkış Yerleri: BELEK-ANTALYA-BELDİBİ-GÖYNÜK-KEMER- ALANYA-MANAVGAT-SİDE-ISPARTA-AFYON
Gezilecek Yerler: MÜZELER-ODUNPAZARI-DEVRİM-MASAL ŞATOSU-SAZOVA PARKI-SU ALTI DÜNYASI-KENT PARK-PORSUK ÇAYI
PROGRAM
1 Gün: ANTALYA - ISPARTA - ESKİŞEHİR

Turumuza katılmak isteyen misafirlerimiz için BELEK-ANTALYA-BELDİBİ-GÖYNÜK-KEMER- ALANYA-MANAVGAT-SİDE-ISPARTA-AFYON Bölgelerinden Belirtilen saatte belirtmiş olduğunuz alınış noktası sonrası Antalya-Isparta-Afyon-Eskişehir 6 saat sürecek yolcuğumuzda gerekli molaların ardından bölgeye ulaştığımızda Eskişehir’in en güzel parklarından biri olan Şelale Park ile turumuza başlıyoruz. Ardından içerisinde yerli ve yabancı 160 kişinin heykeli bulunan Balmumu Müzesi, Geleneksel Anadolu Türk Mimarisi örneklerini koruyan Odun Pazarı Evleri, Türkiye’nin ilk cam müzesi olan Çağdaş Cam Sanatları Müzesi, Eskişehir’in çok önemli bir değeri olan lüle taşının yeniden tüm dünyada etkin tanıtımını sağlamak amacıyla kurulmuş olan Atlıhan El Sanatları Çarşısı gezildikten sonra öğle yemeği molamızı veriyoruz. Sonrasında Çoban Mustafa Paşa tarafından Eskişehir'de XVI. yüzyılın ilk çeyreğinde kurulan Kurşunlu Camii ve Külliyesi’ni gezerek Türkiye’nin ilk yerli üretim otomobili olan Devrim Otomobili ’ne geçiyoruz. Sonrasında şehir merkezinde serbest zaman veriyoruz. Serbest zamanın ardından konaklama ve akşam yemeği otelimizde.

SABAH KAHVALTISI:(EXTRA)

ÖĞLEN YEMEĞİ: (EXTRA)

AKŞAM YEMEGİ:(OTEL DE)

KONAKLANACAK OTEL:



2 Gün: ESKİŞEHİR - ISPARTA - ANTALYA

Otelde alınan sabah kahvaltısının ardından; 1267 yılında III. Gıyasettin Keyhüsrev zamanında yaptırılmış olan Alâeddin Camii ile turumuza başlıyoruz. Sonrasında içerisinde Masal Şatosu’ndan hayvanat bahçesine birçok önemli gezi noktası barındıran Saz ova Bilim Sanat ve Kültür Parkı’na geçerek içerisinde 30’dan fazla tematik akvaryumun yanı sıra 19 metrelik akvaryum tüneli, zehirli ve tropik amfibik türlerin sergilendiği 6 adet teraryum olan Eti Su Altı Dünyası ve Hayvanat Bahçesi’ni ziyaret ediyoruz. Ardından Eskişehir’in yapay plajıyla ünlü olan Kent Park’ı ziyaret ederek öğle yemeği molamızı veriyoruz. Öğle yemeği molamızın sonunda kent merkezini ikiye bölen Porsuk Çayı ve Adalar (Dileyen misafirlerimiz ile Tekne Turu-ekstra) yaparak turumuzu tamamlıyoruz Araçlarımıza yerleşiyoruz Yolda verilecek molanın ardından almış olduğumuz noktalara sizleri bırakıp bir başka TALYA TUR organizasyonun da görüşmek üzere ayrılıyoruz.

SABAH KAHVALTISI:(OTEL DE)

ÖĞLEN YEMEĞİ: (EXTRA)

AKŞAM YEMEGİ: (EXTRA)

ANTALYA DÖNÜŞ SAATİ:



DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler

1 Gece Otel Konaklaması

Açık Büfe 1 Sabah Kahvaltısı

Açık Büfe 1 Akşam Yemeği

Lüks Araçlar ile Ulaşım

Profesyonel Rehberlik

1618 Nolu Turizm Kanununa Göre Zorunlu Seyahat Sigortası



Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Tekne Turu
  • Tüm Öğle Yemekleri
  • Tüm Yemeklerde ve Molalarda Alınan İçecekler
  • Tüm Özel Harcamalar
  • Ekstra Belirtilen Tüm Organizasyonlar
  • Müze ve Ören Yeri Girişleri
  • Müze Kart (Turizm ve kültür bakanlığına bağlı müzelere girişlerde gereklidir.)


Kalkış Yerleri
    Notlar

    İptal Şartları
    https://www.talyatur.com/tur-21-eskisehir-turu.html
    TURTALYA SEYAHAT İŞLETMELERİ TURİZM TİC. LTD. ŞTİ.
    Kışla mahallesi Güllük caddesi A.Tugayoğlu apt. No: 22/N Muratpaşa/ANTALYA
    0533 916 14 19


    Bu çıktı 27.04.2024 01:19 tarihinde verilmiştir. TURTALYA SEYAHAT İŞLETMELERİ TURİZM TİC. LTD. ŞTİ. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.