KAPADOKYA TURU 2 GÜN Tur Programı

Tur Ücretleri

Tek Kişilik Oda: 120 €

İki Kişilik Odada Kişi Başı: 100 €

04-12 yaş çocuk 90 €

0-3 yaş ücretsiz

Kalkış Yerleri: BELEK-ANTALYA-BELDİBİ-GÖYNÜK-KEMER- ALANYA-MANAVGAT-SİDE
Gezilecek Yerler: SERHATLI YERALTI ŞEHRİ-UÇHİSAR -UÇHİSAR KALESİ -GÖREME-AÇIK HAVA MÜZESİ-PAŞABAĞ-DEVREN VADİSİ-AVANOS ŞEHİR TURU-GÖREME GEZİSİ-KAYA KİLİSE-AŞIKLAR VADİSİ-HALI VE ŞARAP MAGAZALARI-OBRUK KRATER GÖLÜ VE KERVANSARAYI
PROGRAM
1 Gün: ANTALYA-KAPADOKYA

Turumuza katılmak isteyen misafirlerimiz için gece saatlerinde, Belek-Antalya-Beldibi-Göynük-Kemer-Alanya-Manavgat-Side bölgelerinden, belirtilen saat ve yerden sizleri alarak, Seydişehir-Konya üzerinden hareket eederek 

Kapadokya yolculuğumuzu başlatıyoruz., Yolda vereceğimiz kahvaltı molası sonrası .sabah erken saatlerde , tarihte “güzel atlar ülkesi” olarak nam salmış Kapadokya’ya ulaşıyoruz. .. Gün boyu görüp, yakından tanıyacağımız başlıca isimler şunlar: Develi Vadi, Zelve, Paşabağ, Çavuşin Köyü, Aşıklar Vadisi, Üç Güzeller ve Kapadokya ziyaretlerinin olmazsa olmazı Göreme Açık Hava Müzesi. Ardından Ürgüp’e geçiyor, şehir merkezinde yapacağımız panoramik tur sonrası  Gün içerisinde Kapadokya’ya has hediyelikleri ve de Avanoslu çömlek ustalarının el emeği göz nuru eserlerini İmalattan sergi salonundaki vitrine kadar tüm evreleriyle izleme ve alışveriş yapma imkânı buluyoruz.ve konaklamak üzere otelimize geçiyoruz.

Sabah Kahvaltısı: Ekstra

Öğle Yemeği: Ekstra

Akşam Yemeği: Otelde

Konaklanacak Hotel: 

 



2 Gün: KAPADOKYA ÇEVRE GEZİLERİ

Kahvaltı sonrasında otelden ayrılıp, Kapadokya’yı en panoramik noktadan izlemek için Uçhisar Kalesine çıkıyoruz. Güvercinlik Vadisinde vereceğimiz fotoğraf molası sonrasında Kapadokya denilince akla gelen en özel ziyaretlerden biri olan yeraltı şehri ziyaretimizi gerçekleştirmek için yola çıkıyoruz. Bölgenin gezilebilen en büyük ve en meşhur yeraltı şehri olan Derinkuyu’ya ulaşıyor, tarihi en az 5.000 yıl olan bu muhteşem yapıyı gezmeye başlıyoruz. Ardından kısa bir yolculuk yapıyor, Ihlara Vadisine ulaşıyoruz. Türkiye’nin “Grand Kanyon’u” olarak da adlandırılan bu vadiye inip nehir boyunca yapacağımız yürüyüş esnasında kayalara oyulmuş kiliseleri gezme imkânı buluyoruz. Turumuzun son gezi noktasını oluşturan Ihlara Vadisinden ve de Kapadokya’dan unutulmaz hatıralarla ayrılıyor Antalya'ya dönüş yolculuğumuzu başlatıyor birsonraki TALYA TUR organizasyonunda buluşmak üzere vedalaşıyoruz.

Sabah Kahvaltısı: Otelde

Öğle Yemeği: Ekstra

Akşam Yemeği: Ekstra

Konaklanacak Hotel:



DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • 1 Gece Otel Konaklaması
  • Açık Büfe 1 Sabah Kahvaltısı
  • Açık Büfe 1 Akşam Yemeği
  • Ulaşım
  • Rehberlik Hizmeti
  • 1618 Nolu Turizm Kanununa Göre Zorunlu Seyahat Sigortası


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  •  Extra turlar (Türk gecesi)
  • Tüm Öğle Yemekleri
  • Tüm Yemeklerde ve Molalarda Alınan İçecekler
  • Tüm Özel Harcamalar
  • Ekstra Belirtilen Tüm Organizasyonlar
  • Müze ve Ören Yeri Girişleri
  • Müze Kart (Turizm ve kültür bakanlığına bağlı müzelere girişlerde gereklidir.)


Kalkış Yerleri
    Notlar

    İptal Şartları
    https://www.talyatur.com/tur-2491-kapadokya-turu-2-gun.html
    TURTALYA SEYAHAT İŞLETMELERİ TURİZM TİC. LTD. ŞTİ.
    Kışla mahallesi Güllük caddesi A.Tugayoğlu apt. No: 22/N Muratpaşa/ANTALYA
    0533 916 14 19


    Bu çıktı 25.04.2024 09:37 tarihinde verilmiştir. TURTALYA SEYAHAT İŞLETMELERİ TURİZM TİC. LTD. ŞTİ. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.