ADRASAN SULUADA YAT TURU Tur Programı

Evlerinize en yakın ana cadde üzerinden sizleri aldıktan sonra adrasan suluada turumuza başlıyoruz. Yol üzerinde vereceğimiz kahvaltı molamızın  ardından adrasana ulaşıyoruz.  Teknemiz saat 10:00 ‘da hareket ediyor. ilk molamızı dünyaca ünlü Maldivler adasına benzerliği ile bilinen suluadada gerçekleştiriyoruz. bu beyaz plaja İçerisindeki siyah taşlar ise nefis bir görsellik katıyor. Baktığınızda cam gibi karşınızda duran suyun berraklığı, kumun beyazlığı ile buluşunca aklınıza direk  Maldivler geliyor  “Ne yani okyanus mu aşayım Maldivler’e gitmek için, benim ülkemde de var” diyesiniz geliyor. Suluada verdiğimiz yüzme molasından  sonra öğle yemeğimizi teknede alacağız. Yemekte deniz balığı olan levrek yada çupra , makarna , salata , zeytinyağlı mezeler  siz değerli misafirlerimize ikram edilecektir. Teknemiz’de  daha sonra sırası ile Amerikan koyu ve kargıcak koylarında yüzme molası veriyoruz. Akşam saat 16:30‘a kadar muhteşem hava deniz ve eğlencenin doyasıya tadına varıyoruz. .biriktirdiğimiz güzel anılarla  bizleri bekleyen araça yerleşip dönüş yolcuğumuza başlıyoruz. Geri dönüş yolunca vereceğimiz molanın ardından Sizleri  aldığımız noktalara bırakıp bir sonraki turda tekrar görüşmek üzere vedalaşıyoruz. 

 

 

NOT: Hava şartlarına göre koylarda değişiklik olabilir.

 

TUR ÜCRETİ

ADRASAN LİMANDAN KATILIM KİŞİ BAŞI: 250 TL

ANTALYA'DAN  VE KEMER TRANSFERLİ:    400 TL

BELEK-BOGAZKENT KUNDUDAN TRANSFERLİ KİŞİ BAŞI: 500 TL

0-2 YAŞ ÇOCUK ÜCRETSİZ.

3-12 YAŞ ÇOCUK 50 TL İNDİRİMLİDİR.

NOT: Rezervasyonlar tur ücretinin tamamı yada ön ödemesi alındıktan sonra gerçekleşir. 24 saat önceden iptal bilgisi verilirse tur iptali ve ödeme iadesi gerçekleşir.

 

 

 

Kalkış Yerleri: BELEK-KUNDU-ANTALYA-KEMER VE OTELLERDEN
Gezilecek Yerler: ADRASAN KOYU-SULUADA
PROGRAM
DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • Ulaşım
  • Yat gezisi
  • Öğle yemeği (Çupra veya Levrek.Makarna.Salata.Çay )


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Molada ve Yatta alınan tüm içecekler
  • Sabah kahvaltısı 


Kalkış Yerleri
    Notlar

    İptal Şartları
    https://www.talyatur.com/adrasan-suluada-yat-turu
    TURTALYA SEYAHAT İŞLETMELERİ TURİZM TİC. LTD. ŞTİ.
    Kışla mahallesi Güllük caddesi A.Tugayoğlu apt. No: 22/N Muratpaşa/ANTALYA
    0533 916 14 19


    Bu çıktı 20.04.2024 01:35 tarihinde verilmiştir. TURTALYA SEYAHAT İŞLETMELERİ TURİZM TİC. LTD. ŞTİ. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.