UÇAKLI İSTANBUL TURU Tur Programı
Kalkış Yerleri: ANTALYA HAVALİMANI
Gezilecek Yerler: İSTANBUL -PİERRE LOTİ TEPESİ-BOĞAZ TURU - DOLMABAHÇE SARAYI -TAKSİM - İSTİKLAL CADDESİ AYASOFYA - SULTANAHMET MEYDANI - HİPODROM - TOPKAPI SARAYI--KAPALI ÇARŞI
PROGRAM
1 Gün: ANTALYA - İSTANBUL - PİERRE LOTİ TEPESİ - BOĞAZ TURU - DOLMABAHÇE SARAYI - TAKSİM - İSTİKLAL CADDESİ

Antalya Havalimanında 04:00'da buluşuyor ve Pegasus Havayollarına ait 05:55 İstanbul uçağı ile İstanbul’a gidiyoruz. Havalimanı'nda bizi bekleyen aracımız ve rehberimiz ile buluşmanın ardından İstanbul'un Eyüpsultan ilçesinde Haliç'e nazır bir tepe olan Pierre Loti Tepesine gidiyoruz. Tepe adını,1876 yılında İstanbul'a gelerek buraya yerleşen ve sık sık bu tepedeki bir kıraathaneye gelmesiyle tanınan Fransız roman yazarı ve doğu bilimci Julien Viaud'dan almıştır. Teleferikle (ekstra) Pierre Loti’ye çıkıyoruz. Ünlü şair Pierre Loti’nin adını alan manzara tepsine ulaşıyoruz. Burada Haliç manzarası eşliğinde çay molası veriyoruz. Sonrasında Kadıköy İskelemizden Boğaz turuna başlıyoruz. Rehberimizin keyifli anlatımları eşliğinde Çırağan Sarayı, Rumeli Hisarı, Kız Kulesi gibi güzide yapıların yanı sıra, Boğaz’ın her iki yakasına inci taneleri gibi sıralanmış olan tarihi yalıların, köşklerin de önünden keyif ile bilgilendirmelerini dinliyor. Beşiktaş iskelesine yanaşıyoruz. Beşiktaş da inerek, Dolmabahçe Sarayı’nı geziyoruz. Saray turumuzun sonrasında, İstanbul’un kalbi Taksim Meydanı’na çıkıyoruz. İstiklal Caddesi boyunca yürüyerek bölgenin tarihi mimarisinin keyfini sürüyoruz ve sonra otelimize geçiyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.

Sabah Kahvaltısı: Extra 

Öğle Yemeği: Extra 

Akşam Yemeği: Otelde 

Konaklanacak Otel: GRAND ONS



2 Gün: AYASOFYA - SULTAN AHMET MEYDANI - HİPODROM - TOPKAPI SARAYI - KAPALI ÇARŞI- ANTALYA

Sabah otelimizde kahvaltımızı aldıktan sonra Sultanahmet Meydanı'nda tarihe doyacağımız bir geziye başlıyoruz. Ayasofya, Sultanahmet Camii ve Hipodrom (At Meydanı'nı) Topkapı Sarayı’nı rehberimizin anlatımları eşliğinde ziyaret ediyoruz. Meşhur Sultanahmet Köftecisinde öğle yemeğimizi alıyoruz. Öğle yemeğimizin ardından Tarihi Kapalı çarşıda Alışveriş için serbest zaman verdikten sonra Antalya’ya dönmek üzere aracımızla buluşarak havaalanına hareket ediyoruz. Pegasus Havayollarına ait 22:30 Antalya uçağı ile dönüyor ve bir başka TALYA TUR Organizasyonunda görüşmek üzere vedalaşıyoruz.

Sabah Kahvaltısı: Otelde

Öğle Yemeği: Extra 

 



DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • 1 Gece Otel Konaklaması
  • 1 Sabah Kahvaltısı
  • 1 Akşam Yemeği
  • Antalya - İstanbul Uçak Bileti
  • İstanbul - Antalya Uçak Bileti
  • Lüks Araçlar ile Ulaşım
  • Profesyonel Rehberlik 
  • 1618 Nolu Turizm Kanununa Göre Zorunlu Seyahat Sigortası


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Tüm Yemeklerde ve Molalarda Alınan İçecekler
  • Tüm Öğle Yemekleri
  • Tüm Özel Harcamalar
  • Ekstra Belirtilen Tüm Organizasyonlar
  • Müze Ören Yeri Girişleri
  • Müze Kart (Turizm ve kültür bakanlığına bağlı müzelere girişlerde gereklidir.)


Kalkış Yerleri
    Notlar

    İptal Şartları
    https://www.talyatur.com/tur-4105-ucakli-istanbul-turu.html
    TURTALYA SEYAHAT İŞLETMELERİ TURİZM TİC. LTD. ŞTİ.
    Kışla mahallesi Güllük caddesi A.Tugayoğlu apt. No: 22/N Muratpaşa/ANTALYA
    0533 916 14 19


    Bu çıktı 29.03.2024 18:27 tarihinde verilmiştir. TURTALYA SEYAHAT İŞLETMELERİ TURİZM TİC. LTD. ŞTİ. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.