MANAVGAT NEHİR TEKNE TURU Tur Programı

MANAVGAT NEHRİ TEKNE TURU

Pazartesi – Perşembe

Manavgat Nehri turuna katılın ve tamamen farklı bir Türkiye keşfedin! Bölgedeki en büyük nehrin muhteşem manzaralarını seyrederken, Manavgat şelalesi yolculuğun tadını çıkaracaksınız. Daha sonra nehrin denize aktığı büyülü yeri ziyaret edeceksiniz. Burada da tatlı ve tuzlu suların birleştiği yerde yüzme ve dalış yapabilirsiniz.

Ünlü Manavgat şelalesi aynı nehirde bulunmaktadır. 40 metre genişliği ve 2 metre yüksekliği olan, güneşte farklı tonlarda parlayan su basamakları gözlerinizi kamaştırıyor. En sıcak ve en kurak günlerde, akmaya devam eder ve nehrin sel sırasında su altında kaybolur.

 Birçok balık çiftliği nehrin kıyısında yer almaktadır. Burada kaplumbağaları ve pelikanları görebilir ve unutulmaz fotoğraflar çekebilirsiniz. . Nehrin denize aktığı bölgede tuzlu ve tatlı su karıştığında inanılmaz bir manzara yaratıyor... Burada yüzme molası olacak.

TUR PROGRAMI

Turumuza katılmak isteyen misafirlerimiz için ALANYA-MANAVGAT-SİDE-BELEK-ANTALYA-BELDİBİ-GÖYNÜK-KEMER Bölgelerinden servisimiz hareket etmektedir. Belirtilen saatte alınış noktalarımızda  sizlerle  buluşuyor ve  Manavgat Şelalesine gidiyoruz. Şelale ziyareti, Tekne Turu, Yüzme Molası ile günün yorgunluğunu atıyor ve  turumuzu tamamlayıp araçlarımıza yerleşiyoruz almış olduğumuz noktalara sizleri bırakıyor  bir başka TALYA TUR organizasyonun da görüşmek üzere ayrılıyoruz.

 

TUR ÜCRETİ VE PAKETLERİMİZ

ANTALYA’DAN KİŞİ BAŞI:

KEMER-BELDİBİ-GÖYNÜK KİŞİ BAŞI:

BELEK-BOĞAZKENT KİŞİ BAŞI:

ALANYA-MANAVGAT-SİDE KİŞİ BAŞI:

NOT:3-12 YAŞ ARASI ,,,,,TL İNDİRİMLİDİR.

NOT: REZERVASYONLAR TUR ÜCRETİNİN TAMAMI ÖDEMESİ YAPILARAK GERÇEKLEŞMEKTEDİR.24 SAAT ÖNCEDEN İPTAL BİLĞİSİ VERİLEREK İPTALİ VE ÖDEME İADESİ GERÇEKLEŞİR.

NOT:6-12 YAŞÇOCUKLARDA 000 TL İNDİRİM UYUGULANIR.

Kalkış Yerleri: Otel veya ana caddede belirtilen duraklar
Gezilecek Yerler: Manavgat nehri ve şelalesi
PROGRAM
DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler

Ulaşım 

tekne turu

şelale girişi  

Öğlen yemeği



Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

 İçecekler

Özel harcamalar



Kalkış Yerleri
    Notlar

    0-2 Yaş Çocuklarücretsizdir ve ayrı bir koltuk verilmemektedir.


    İptal Şartları
    https://www.talyatur.com/tur-683-manavgat-nehir-tekne-turu.html
    TURTALYA SEYAHAT İŞLETMELERİ TURİZM TİC. LTD. ŞTİ.
    Kışla mahallesi Güllük caddesi A.Tugayoğlu apt. No: 22/N Muratpaşa/ANTALYA
    0533 916 14 19


    Bu çıktı 23.04.2024 10:04 tarihinde verilmiştir. TURTALYA SEYAHAT İŞLETMELERİ TURİZM TİC. LTD. ŞTİ. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.