29 EKİM KAŞ CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMALARI Tur Programı

Turumuza katılmak isteyen misafirlerimiz için Belek-Antalya-Beldibi-Göynük-Kemer bölgelerinden servisimiz vardır. Belirtilen saatte belirtmiş olduğunuz alınış noktası sonrası yolumuz üzerinde Doğa Park Simit Kafe'de kahvaltı molası(ekstra)vererek, Kemer sahilden devam edip Kaş’a varıyoruz.

Kaş'ta bir saat serbest zaman veriyoruz(Meis Adasına geçecek olan misafirlerimizi Meis'e gönderiyoruz). Meis Adası'na geçmeyen misafirlerimiz ile Kaş gezimizin bitiminde Kaputaş Plajı'na hareket ediyoruz. Kaputaş Plajı'nda bir saat serbest zaman verip, deniz ve kumsalın keyfini çıkartıyoruz.

Kaputaş Plajı'ndan çıktıktan sonra Patara Plajı'na geçiyoruz. Burada da denizin ve kumsalın tadını çıkarıyoruz. Patara Antik Kenti'ni gezmek isteyenler antik kenti gezebilir.

Akşama doğru Kalkan'a hareket ediyoruz. Kalkan'da serbest zaman veriyoruz. Kalkan gezimizin bitiminde Kaş'a hareket ediyoruz. Meis'den dönen misafirlerimiz ile Kaş’ta buluşuyoruz. Akşam Cumhuriyet Bayramı kutlamalarını izliyoruz. Ardından araçlarımıza yerleşiyoruz ve 23:30'da hareket ediyoruz. 02:30 civarında Antalya’da almış olduğumuz noktalara sizleri bırakıp bir başka TALYA TUR organizasyonunda görüşmek üzere ayrılıyoruz.

 

KAŞ PROGRAMLI TUR ÜCRETİ

ULAŞIM+GİRİŞLER DAHİL KİŞİ BAŞI  00 TL 

04 -12 ÇOCUK    00 TL 

 

MEİS PROGRAMLITUR ÜCRETİ

ULAŞIM+GİDİŞ-GELİŞ DAHİL KİŞİ BAŞI  00 TL 

04 -12 ÇOCUK    00 TL 

Kalkış Yerleri: ANTALYA ANA CADDE ÜZERLERİNDEN
Gezilecek Yerler:
PROGRAM
DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • TÜM ULAŞIMLAR
  •  SABAH KAHVALTISI
  •  REHBERLİK


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • MÜZE VE ÖRENYERİ GİRİŞLERİ
  •  YEMEKLERDE ALINAN İÇECEKLER
  •  ÖĞLE YEMEĞİ
  • AKŞAM YEMEĞİ


Kalkış Yerleri
    Notlar

    İptal Şartları
    https://www.talyatur.com/tur-71-29-ekim-kas-cumhuriyet-bayrami-kutlamalari.html
    TURTALYA SEYAHAT İŞLETMELERİ TURİZM TİC. LTD. ŞTİ.
    Kışla mahallesi Güllük caddesi A.Tugayoğlu apt. No: 22/N Muratpaşa/ANTALYA
    0533 916 14 19


    Bu çıktı 19.04.2024 14:23 tarihinde verilmiştir. TURTALYA SEYAHAT İŞLETMELERİ TURİZM TİC. LTD. ŞTİ. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.