BURSA - ESKİŞEHİR - KÜTAHYA Tur Programı

 

 

Kalkış Yerleri: ANTALYA ANA CADDE ÜZERLERİNDEN
Gezilecek Yerler: BURSA-CUMALIKIZIK-ULUDAĞ-ESKİŞEHİR
PROGRAM
1 Gün: ANTALYA-BURSA

Turumuza katılmak isteyen misafirlerimiz için BELEK-ANTALYA-BELDİBİ-GÖYNÜK-KEMER- ALANYA-MANAVGAT-SİDE Bölgelerinden Belirtilen saatte belirtmiş olduğunuz alınış noktası sonrası BURSA varış.

HAREKET SAATİ:



2 Gün: BURSA-CUMALIKIZIK-ULUDAĞ

Sabah’ın Erken saatlerinde gezimizin ilk durağı rengarenk evleri, Arnavut kaldırımlı sokaklarıyla beş yüzyıllık Osmanlı köyü Cumalı Kızık. Osmanlı erken döneminin kırsal kesim sivil mimari örneklerini günümüze ulaşmayı başarmış olan Cumalı Kızık, günümüzde de tarihsel filmlere mekân olmaktadır. Önce köyü bir uçtan bir uca geziyoruz. Köyde, Etnografya Müzesi ve Sanat Evi, Tarihi Cami'yi gezip yöreseller ürünlerin satıldığı tezgahlarda bol bol alışveriş yapıyoruz Cumalı Kızık dan Bursa’ya Hareket. Gelmişken Uludağ’a Çıkmamak olmaz diyerek Teleferik ile Uludağ’a çıkıyoruz. Uludağ’dan İnerek Osmanlı'nın ilk başkentine yakışan çarşıları, camileri ve türbeleriyle hala geleneğini koruyan Bursa'da Ulu Cami, Yeşil Cami-Türbe- İpek han ve serbest zamanımızın ardından Konaklama ve Akşam yemeği otelimizde.  

SABAH KAHVALTISI:(EXTRA)

ÖĞLEN YEMEĞİ: (EXTRA)

AKŞAM YEMEGİ:(OTEL DE)

KONAKLANACAK OTEL:



3 Gün: ESKİŞEHİR

Sabah Eskişehir’de Şelale Park Serbest Zaman Tarihi Odun Pazarı Evleri – Kurşunlu Camii Külliyesi, Lületaşı müzesi– Atlıhan Çarşısı alışveriş Molası Yılmaz Büyükerşen Balmumu Heykel Müzesi - Porsuk Çayı Tekne turu ve Öğle Yemeği Molası ve Kent park Gezisi 20.000 metrekare gölet ve 350 metrelik yapay plaj Akşam Otele Yerleşme Akşam Yemeği ve Konaklama .

SABAH KAHVALTISI:(OTEL DE)

ÖĞLEN YEMEĞİ: (EXTRA)

AKŞAM YEMEGİ:(OTEL DE)

KONAKLANACAK OTEL:



4 Gün: ESKİŞEHİR-ANTALYA

Sabah Otelde alacağımız kahvaltıdan Sonra Eskişehir’in En Büyük Parkı Saz ova Bilim Sanat Kültür Parkı Gezimize başlıyoruz. Tarihi tren ile gezi imkanı, Korsan gemisi, Masal şatosu, sualtı dünyası, hayvanat bahçesini görüyoruz Öğle Saatlerinde Kütahya’ya Hareket ve Kütahya da öğle Yemeği Molası Ulu Camii, Arkeoloji müzesi, Çini müzesi, Kossuth Müzesi (18. Yüzyıl Türk evidir Macar evi olarak da bilinir.)Germi yan Sokağı (eski Kütahya evleri), Kütahya Kalesi seyir terasını gezip Kütahya’yı kuşbakışı gördükten ve çiniciler çarşısında kısa bir alışverişten yaptıktan sonra Araçlarımıza yerleşiyoruz Yolda verilecek molanın ardından almış olduğumuz noktalara sizleri bırakıp bir başka TALYA TUR organizasyonun da görüşmek üzere ayrılıyoruz.

SABAH KAHVALTISI:(OTEL DE)

ÖĞLEN YEMEĞİ: (EXTRA)

AKŞAM YEMEGİ: (EXTRA)

ANTALYA DÖNÜŞ SAATİ:



DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • 2 Gece Otel Konaklaması
  • 2 Sabah Kahvaltısı
  • 2 Akşam Yemeği
  • Lüks Araçlar ile Ulaşım
  • Profesyonel Rehberlik
  • 1618 Nolu Turizm Kanununa Göre Zorunlu Seyahat Sigortası


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Tüm Öğle Yemekleri
  • Tüm Yemeklerde ve Molalarda Alınan İçecekler
  • Tüm Özel Harcamalar
  • Ekstra Belirtilen Tüm Organizasyonlar
  • Müze ve Ören Yeri Girişleri
  • Müze Kart (Turizm ve kültür bakanlığına bağlı müzelere girişlerde gereklidir.)


Kalkış Yerleri
    Notlar

    İptal Şartları
    https://www.talyatur.com/tur-8-bursa---eskisehir---kutahya.html
    TURTALYA SEYAHAT İŞLETMELERİ TURİZM TİC. LTD. ŞTİ.
    Kışla mahallesi Güllük caddesi A.Tugayoğlu apt. No: 22/N Muratpaşa/ANTALYA
    0533 916 14 19


    Bu çıktı 24.04.2024 13:02 tarihinde verilmiştir. TURTALYA SEYAHAT İŞLETMELERİ TURİZM TİC. LTD. ŞTİ. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.